Rekisteröidy kirpparikalle-sovellukseen sivujemme helsinkifleamarket.fi kautta ja avaa itsellesi oma tili järjestelmään(jos Sinulla ei vielä ole tunnuksia). Anna kaikki tarvittavat tiedot kuten tilinumero jne. omalle tilillesi.

Kun olet tunnukset luonut ja tilisi avannut, pääset tekemään pöytävarauksen kirpparikallen aikataulukon kautta, valitse vapaa pöytä ja vuokra-aikaisi pituus. Maksa varaus verkkopalvelun kautta.

Kun olet tehnyt varauksen, voit aloittaa tuotteiden hinnoittelun. Hintalaput voi hinnoitella kirjautumalla Kirppari-Kalleen jossa pääset Tuotteiden hinnoittelu -välilehdeltä hinoittelemaan kaikki tuotteesi. Kun arkki (33 hintalappua) on valmis, tallenna se ja merkitse valmiiksi. Tämän jälkeen voit tulla hakemaan valmiit hintalaput kirppikseltä. Huom. hintalappuja ei voi tulostaa kotona, vaan ne tulosteaan aina kirppiksellä.

Tuo vain ehjiä ja puhtaita tuotteita myytäväksi. Parhaan myynnin saat kun pöytäsi ja tuotteesi ovat siistejä ja hyvässä kunnossa. Helsinki Flea Marketin henkilökunta käy päivittäin järjestelemässä/siivoamassa pöytiä puolestanne. Mikäli tuotteessa on jokin vika, mainitse siitä hintalapussa tai erillisessä lapussa.

Tavaraa ei kannata laittaa pöytään liikaa kerrallaan, sillä voit tuoda koko ajan lisää myytävää pöydällesi myyntijakson aikana.
Voit myös täyttää hintalapputarrat käsin. Tällöin niihin tulostuu valmiiksi pöytänumerosi ja voit itse kirjoittaa tuotekuvauksen ja hinnan. Suosimme tietokoneella tehtyjä hintalappuja, sillä se paitsi nopeuttaa kassatyöskentelyä, antaa myös sinulle paremman mahdollisuuden seurata myyntiäsi netin kautta. Ainoastaan netissä tehtyjen hintalappujen tuotekuvaukset kirjautuvat myyntisaldoon ja pysyt perillä mitä tuotteita on myyty. Käsin tehdyissä hintalapuissa myyntisaldoon kirjautuu tuotteen summa ja kpl-määrä yhteensä.
Hintalapputarrat pysyvät vaatteissa kiinni hyvin, mutta voit halutessasi kiinnittää ne lisäksi hakaneuloilla (myymme kassalla neuloja ja hakaneuloja). Yksittäisen tuotteen hintaa muutettaessa hintalappu tulee vaihtaa uuteen. Mikäli hintaa on korjattu kynällä tai se on muuten epäselvä, emme voi myydä tuotetta.

Huomaathan että hyväksymme ainoastaan Helsinki Flea Marketin omat, viivakoodilliset hintalaput. Omat, itse tehdyt hintalaput hidastavat kassatyöskentelyä merkittävästi ja lisäävät virhelyöntien määrää.
Myyjä voi tuoda tuotteet aloituspäivänä liikkeen auettua. Tuotteet voi tuoda myös edeltävänä päivänä ennen myyntiajan alkamista liikkeen viimeisen aukiolotunnin aikana. Myyntipaikka tulee tyhjentää myyntiajan päätyttyä, viimeistään tunti ennen liikkeen sulkeutumista

Usein tavaroita kulkeutuu muihin pöytiin, joten lähtiessä kannattaa tarkistaa muut pöydät sekä hintalaputtomien kori kassan vierestä ja yhteiset rekkitilat. Kun tyhjennät omaa pöytää, varmista ettet pakkaa vahingossa toisten pöytien tavaroita.

Tuotteet ovat myyjän vastuulla myyntiajan. Valitettavasti emme voi korvata hävinneitä tai vahingoittuneita tuotteita, vaan jokainen vastaa itse tuomistaan tavaroista. Ilmoitamme kaikki varkaudet poliisille. Asiakaskuntamme on huomaavaista ja rehellistä, mutta arvokkaammat tavarat kannattaa suojata hälyttimellä, jottei vahinkoja pääse käymään.

Lue myös tarkemmat ohjeet sopimusehdoista